Filme Turcesti si Coreene
Bine Ati Venit!Inregistrati-va!Alaturati-va!
Ultimele subiecte
» Apartamente Vile Spatii Comerciale Bucuresti
Mier Iun 12, 2013 5:59 am Scris de sendra25

» Inimă nebună
Mar Mar 29, 2011 11:55 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» Serialul Ezel
Mar Mar 29, 2011 11:51 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» Poveste de familie
Mar Mar 29, 2011 11:47 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» Iubire ascunsă
Mar Mar 29, 2011 11:42 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» Iubire de Argint
Mar Mar 29, 2011 11:33 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» Gönülçelen
Mar Mar 29, 2011 11:31 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» Dragoste si Pedeapsa
Mar Mar 29, 2011 11:26 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene

» ASI Impotriva Destinului
Mar Mar 29, 2011 11:22 pm Scris de FilmeTurcesti&Coreene


Legendele Palatului:Printul Jumong

In jos

Legendele Palatului:Printul Jumong

Mesaj  FilmeTurcesti&Coreene la data de Mar Mar 29, 2011 3:13 pm


Legendele palatului: prinţul Jumong
(Jumong)
Coreea de Sud, 2006, serial de dramă, color, 60 minute (AP)

regizor: Ju-hwan Lee, Geun-hong Kim
scenarist: Wan-Gyu Choi, Hyung-su Jung

Distribuţia:
Il-guk Song (Jumong)
Hye-jin Han (So-suh-)
Seung-su Kim (Tae-so herceg)
Kwang-leol Jeon (Kum-wa)
Yeon-su Oh (Lady Yu-hwa)

Evocare a vieţii legendarului prinţ coreean Jumong Taewang. Considerat fondatorul regatului Goguryeo, unul dintre cele trei regate istorice coreene, în anul 37 Î.C., Jumong, la fel ca Alexandru cel Mare sau Ginghis Han, a devenit un adevărat mit. Dar ce-ar putea fi un om obişnuit sau un rege, dacă nu ar cunoaşte dragostea? Din fericire, Jumong a fost nu numai un mare prinţ, dar şi un om obişnuit, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste!

Jumong (coreeană: 주몽, hanja: 朱 蒙) este o drama istorica care sa difuzat pe reţeaua de Coreea de Sud de televiziune MBC ca o aniversare a 45 Special Drama. Stabilită iniţial pentru a fi de 60, CSM a decis să-l extindă la 81 episoade din cauza popularitatii sale. Acesta descrie viaţa de Jumong Taewang, (fondator al regatului de Goguryeo). Deoarece puţine detalii se găsesc în evidenţele istorice pe Jumong, licenţă mult artistic este luată. O mare parte dintre miturile din jurul Jumong originale au fost înlocuite cu mult mai jos pentru a-poveşti-pământ, cum ar fi cea privind naşterea sa. Este, de asemenea, considerată o mare parte din "val coreean." (Hallyu)

REZUMAT:
Gojoseon a scăzut la Imperiul Han din China. Tot ceea ce este lăsat sunt separate oraşelor-state care nu au nici o alegere, ci pentru a potoli setea Imperiului Han. În serie, Han sunt descrişi ca crude, luând prizonier refugiaţilor şi demonstrarea lor arme noi, de fier pe ele.

AEE Mosu, un soldat legendar, isi uneste fortele cu Geumwa, prinţul moştenitor al Buyeo, în scopul de a contracara sălbăticie Han, crearea Damulgun, (Damul armata) o trupa de soldati care apără refugees Gojoseon. AEE Mosu este rănit, după o încăierare împotriva soldaţilor Han, şi pluteşte un râu în jos, pe jumătate în viaţă. Printesa din seminţia Haebaek (Lady Yuhwa) găseşte el şi asistente medicale-l înapoi la sănătate. Cu toate acestea, Han sunt în căutarea pentru Hae Mosu, şi descoperind că bărbatul a fost printesa arata ca protector (şi a fost) Hae Mosu, ei raze tribul la sol. AEE Mosu scapă doar în timp şi călătoreşte până când întâlneşte o rulotă din seminţia lui Gyeh-Ru. Comerciantul cap, care este, de asemenea, conducătorul de trib Gyeh-Ru, oferă Hae Mosu un loc de muncă în cadrul caravanei, nu ştie cine este omul. Domnitor, Yeon Ta-Bal, spune Hae Mosu să i se alăture în cortul lui, si le introduc reciproc şi a cotei de o conversaţie. Stiri din seminţia Haebaek apare în mijlocul conversaţiei, şi văzând privirea şocat pe faţa lui oaspetele său, Yeon Ta-Bal începe să suspecteze că oaspetele său este Hae Mosu el însuşi. În ziua următoare, caravana călătoreşte, dar se opreşte când aud că soţia lui Yeon a intrat în forţei de muncă. Ei au stabilit tabăra şi Deci, Seo-Nu se naşte şi protejat, ca Hae Mosu apără caravana comerciale împotriva o bandă de hoţi, consolidarea presupunerea lui Yeon. caravana Yeon are drepturile de comercializare cu dinastia Han în sine, aşa Yeon ştie de evacuare Hae Mosu lui, şi de mare recompensă pentru capturarea lui. În acest moment, el este pe deplin convins că oaspetele său este Hae Mosu. Yeon decide să nu transforma Hae Mo-su în, pentru că el a protejat rulota lui şi fiica lui de la rău.

AEE se întoarce la Mosu Geumwa, şi îşi reiau incaierari. Printesa de Haebaek iubeşte Hae Mosu, si el simte la fel despre ea. Astfel, el propune la ei, şi ei trăiesc împreună. Cu toate acestea, ca progresul Damulgun în obiectivul lor de a elibera tuturor refugiaţilor, Han ascunde soldaţii lor ca refugiaţi false, pe care încercarea de Damulgun de salvare. Ambuscadă de refugiaţi şi fals "cavalerie ironclad," Damulgun cu el sunt ucişi, iar el este capturat. AEE Mosu este ulterior torturat şi orbit de Han.

Geumwa eliberează Hae Mosu, care, deşi orb, este capabil să călăresc un cal. Datorită însă orbirea lui, el şi Geumwa sa separat în timp ce fugeau de forţele Han în urmărirea. Geumwa crede că în cele din urmă eşuează în sarcina sa de a salva Hae Mosu, care Geumwa vede, prins la un castel, împuşcat cu săgeţi şi, probabil, care se încadrează mort în râu.

Printesa Haebaek a copilului Hae lui Mosu. Ea se duce la prinţul moştenitor al Buyeo după care poartă fiul ei, Jumong. El devine un prinţ de Buyeo (după întronizarea prinţul moştenitor), şi ea o concubina Royal pe noua împăratului insistenţa.

Seria clipeşte apoi douăzeci ani în viitor, în cazul în care majoritatea Povestea are loc. Având crescut fiind umbrită de Geumwa doi fii ai lui Daeso şi Youngpo, Jumong a crescut într-un prinţ slab şi laş, cu un talent la afemeiat. Yuhwa decide că ea a avut destule, şi aranjează pentru Jumong pentru a începe pregătirea în sabia şi artele marţiale. Omul care trenurile Jumong este jailor şef de-o închisoare subterană, şi Jumong începe tren acolo. În termen de câteva episoade toate acestea, Jumong cauzează probleme majore. În primul rând el womanizes o preoteasă regal, cauzând-o să fie dat afară din palat. După aceea, el începe accidental un incendiu în atelierul de fierar Buyeo, expunând existenţa sa de a naţiunii Han precaut şi aduce dezonoare majore Buyeo. În urma acestor două evenimente, el este deposedat de titlul său ca un prinţ şi este expulzat din palat. expulzarea lui face prea puţin pentru înverşunat, rivalitatea dintre el şi cei doi fraţi, care trimit asasini la coadă şi să îl omoare.

În timp ce întrebam în jurul Buyeo cu unde să meargă, el se confruntă cu trei tilhari comun numit Oi, Mari şi Hyobbo, care lipsă de respect şi l-au bătut până la inceput, dar decide să slujească şi să-l trateze ca un frate mai mare, odată ce invata adevarata sa identitate. De asemenea, el conduce într-un an de acum douăzeci şi una veche Deci, Seo-Nu, fiica Yeon Ta-Bal lui, şi stabileşte o relaţie cu clanul de tranzacţionare Gyeh-Ru.

Jumong întâlneşte, de asemenea, un barbat misterios vechi în închisoare care le-a folosit pentru a instrui în, care îi spune că el a folosit pentru a fi parte din Damulgun. Deşi Jumong nu ştie acest lucru, de omul cel vechi este de fapt Hae Mosu, tatăl său. După ce a scăpat restrictiv închisoare împreună, după încercarea Daeso şi Youngpo să le asasineze, Hae Mosu trenuri Jumong pentru a deveni un luptător chiar mai bine, precum şi un arcaş, şi o puternică legătură master-student creşte între ele. AEE Mosu este asasinat de Daeso şi Youngpo Jumong în timp ce este departe însă, şi Jumong nu realizează identitatea bătrînului adevărat până în bine după aceea, pe care el jură să finalizeze lucrările, că tatăl său nu ar putea. Văzând că Jumong a devenit în cele din urmă succesor demn pentru Hae Mosu că a avut mereu imaginat, Geumwa permite Jumong pentru a reveni la palat.

În timpul luând temporar Daeso asupra puterii de la Geumwa, Jumong este condus de a se căsători la Ye de soia, o fiica care înainte l-au supravieţuit dintr-un prejudiciu dură într-un război. Între timp, rivalitate intensă izbucneşte între Daeso şi Youngpo, care sunt atât vieing pentru a deveni prinţul moştenitor. Youngpo face brashly un atentat la viata lui Daeso, dar salvează Jumong Daeso şi câştigă încrederea. Jumong foloseşte această împotriva Daeso, şi cu ajutorul de cei trei locotenenti, commandeers un grup de refugiaţi care au fost să fie trimise ca sclavi la naţiunea Han, şi stabileşte decontare propriu în munţi. Numele Jumong această nouă aşezare Damulgun, este simbolic de trezire. In urmatorii trei ani, Damulgun noi (condus de Jumong) şi-Gyeh ru (condus de Deci, Seo-nr) să coopereze pentru a uni localităţile din apropiere sub un singur banner. Prin multe lupte cu Daeso, Youngpo, Buyeo şi naţiunea Han, regatul Goguryeo este în sfârşit stabilită. Jumong devine rege al naţiunii primul; Deci, Seo-nr regina sale. Jumong normele Goguryeo de peste 15 ani. În cele din urmă Yuri, fiul Jumong lui, şi apoi Voi soia, care ambii au fost presupus mort reveni la Jumong şi în curând Yuri devine prinţul moştenitor al Goguryeo.

Distributie:
* Song Il Gook(송일국) as Prince Jumong(주몽)
* Han Hye-jin(한혜진) as Lady Soseono(소서노)
* Kim Seung soo(김승수) as Prince Daeso(대소)
* Jeon Kwang Yeol(전광렬) as King Geumwa(금와)
* Oh Yeon-soo(오연수) as Lady Yuhwa(유화)
* Kyeon Mi-ri(견미리) as Queen Wonhu(원후)
* Sung Ji Hyo(송지효) as Lady Yesoya(예소야)
* Ahn Yong-joon(안용준) as Yuri
* Kim Byeong-ki (김병기) as Yeontabal(연타발)
* Jin Hee-kyeong(진희경) as High Priestess Yeomieul(여미을)
* Lee Jae-yong(이재용) as Prime Minister Budeukbul(부득불)
* Heo Joon-ho(허준호) as General Haemosu(해모수)
* Won Ki-joon(원기준) as Prince Yeongpo (영포)
* Bae Su-bin(배수빈) as Sayong (사용)
* Park Tam-hee(박탐희) as Lady Yangseolan (양설란)
* Lim So-yeong(임소영) as Buyeong (부영)
* Yoon Dong-hwan(윤동환) as Yangjeong (양정)
* Oh Uk-chul (오욱철) as Lord Hwang (황자경)
* Ahn Jeong-hoon(안정훈) as Mari (마리)
* Lim Dae-ho(임대호) as Hyeopbo (협보)
* Yeo Ho-min(여호민) as Oyi (오이)
* Park Kyoung-hwan as Bu-Buhn-No (부분노)
* Jeong Ho-bin(정호빈) as Wootae (우태)
avatar
FilmeTurcesti&Coreene
Administrator
Administrator

Mesaje : 24
Data de înscriere : 29/03/2011
Varsta : 25
Localizare : Romania-Constanta

Vezi profilul utilizatorului http://filmeturcesticoreene.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum